HOT-LINE Hotline 461 752 111

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Správce osobních údajů:

Správcem osobních údajů je: MASO UZENINY POLIČKA, a.s., se sídlem č. p. 300, 572 01 Kamenec u Poličky.

Zpracovatel osobních údajů:

Zpracovatelem osobních údajů je Správce osobních údajů. Osobní údaje je oprávněn také zpracovávat pověřený zaměstnanec správce.

Text souhlasu:

Kliknutím na tlačítko „Odebírat newsletter" na webových stránkách ve smyslu ust. § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále též jako „zákon o ochraně osobních údajů“), a v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018, souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním mých osobních údajů mnou poskytnutých správci.

Jaké údaje budou zpracovány:

  • e-mailová adresa

K jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány:

Výše uvedené osobní údaje bude správce shromažďovat, uchovávat a zpracovávat pro následující účely:

  • posílání novinek a komerčních nabídek

Doba, po kterou budou osobní údaje uchovány:

Správce bude uchovávat osobní údaje po dobu nezbytně nutnou. Nejdéle bude správce uchovávat osobní údaje po dobu 2 let.

Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány?

Osobní údaje budou zpracovány:

  • strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů;
  • v písemné podobě

Práva subjektu údajů, informace a přístup k osobním údajům:

Jako subjekt údajů mám právo na přístup k mým osobním údajům, mám právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Mám právo požadovat informaci, jaké osobní údaje jsou zpracovávány a mám právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.

Dále mám právo vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů (tj. právo získat osobní údaje, které se mne týkají, které jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, blíže viz. čl. 20 GDPR).

Mám právo souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním, pokud je zpracování založeno na čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) GDPR. To znamená, že takové právo nemám zejména tehdy, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje (zejména povinnosti vztahující se k LVTČ).

Jako subjekt údajů jsem informován o tom, že souhlas s poskytnutím údajů mohu odvolat odesláním e-mailu na adresu info@mupolicka.cz.

Jako subjekt údajů mám právo požádat o informaci o zpracování mých osobních údajů, přičemž tuto informaci je správce povinen mi bez zbytečného odkladu předat. Obsah informace je dán ustanovením § 12 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Jako subjekt údajů mám v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů právo obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Správce prohlašuje, že bude osobní údaje zpracovávat:

  • strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů;
  • v písemné podobě

Závěrečná ustanovení:

Jako subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom(a) svých práv podle ust. § 12 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů a svých práv podle GDRP.

Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.

Tento souhlas je svobodný a vědomý projev vůle subjektu údajů, jehož obsahem je svolení subjektu údajů se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo

×

Pokud jste zapoměli své heslo, zadejte nám svůj e-mail a my Vám vygenerujeme nové:

Napište nám

Zavolejte nám

×

Jak nakupovat

×
  1. 1

    Staňte se naším partnerem

    a získejte výhody partnera. Více informací, jak se stát naším partnerem, naleznete na stránce Jak se stát partnerem.

  2. 2

    Přihlaste se do extranetu

    Po registraci od nás obdržíte přihlašovací údaje a budete mít všechny Vaše objednávky přehledně k dispozici online.

  3. 3

    Nakupujte

    Prostřednictvím online formuláře můžete zadat snadno objednávku dle Vašich potřeb.

Zadní maso

×

Zadní maso

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hovězí kýta s kostí

×

Hovězí kýta s kostí

Jemné vláknité libové maso s nízkým podílem vaziva, velmi křehké. Vhodné na minutky, grilování, pečení i dušení a steaky např. z květové špičky Rump steak. Kýta se dále dělí na kližku, vrchní šál, předkýtí, spodní šál, květovou špičku, velký ořech, váleček a tabulovou špičku.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Vrchní šál

×

Hovězí kýta s kostí

Jemné vláknité libové maso s nízkým podílem vaziva, velmi křehké. Vhodné na minutky, grilování, pečení i dušení a steaky např. z květové špičky Rump steak. Kýta se dále dělí na kližku, vrchní šál, předkýtí, spodní šál, květovou špičku, velký ořech, váleček a tabulovou špičku.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Spodní šál

×

Hovězí zadní bez kosti = kýta

Jemné vláknité libové maso s nízkým podílem vaziva, velmi křehké. Vhodné na minutky, grilování, pečení i dušení a steaky např. z květové špičky Rump steak. Kýta se dále dělí na kližku, vrchní šál, předkýtí, spodní šál, květovou špičku, velký ořech, váleček a tabulovou špičku.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hověží kližka

×

Hovězí kližka

Velmi šlachovitá část, kterou tvoří menší svalové celky obsahující tuhé šlachy. Vhodné pro delší tepelnou úpravu např. guláše, ragú. Lze vařit, pošírovat i dusit.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Vysoké žebro

×

Hovězí přední s kostí

Tuto část tvoří díly žebra, vysokého žebra, hrudí. Jedná se o tučnější část hovězího masa, která se využívá především k přípravě vývaru, lze i pošírovat, po vykostění nakrájet na tenké plátky a využít k přípravě specialit.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Vysoký roštěnec

×

Vysoký roštěnec

Vysoký roštěnec je kulinářsky zajímavou částí hřbetu mezi podplečím a roštěnou. Připravíme z něj steakovou delikatesu (ribeye, entrecôte).

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Nízký roštěnec

×

Hovězí roštěná

Hřbetní část masa na jehož povrchu je podle stupně ztučnění slabší nebo silnější vrstva tuku. Poskytuje křehké a dobře mramorované maso. Vhodné k pečení v podobě minutek i v celku, grilování. Z této části lze připravit výborný roastbeef, top loin steak, sirloin steak.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Svíčková

×

Hovězí svíčková

Tento díl se řadí mezi  nejlahodnější a nejdražší část hovězího. Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové. Můžeme jej nazývat i filet. Vhodné na minutky i pečení. Ze špičky se připravuje tatarský biftek. Vhodné k pečení, grilování, pošírování, přípravě minutek i steaků. Řezy ze svíčkové se označují jako bifteky - beefsteak. Bifteky ze střední části svíčkové se nazývají tournedos, dvojitý biftek je châteabriand.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Oháňka

×

Hovězí oháňka

Chutné a jemné maso, vhodné k přípravě vydatného vývaru, vhodná úprava také ragú a guláš.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Plec

×

Hovězí bez kosti - plec

Jedná se o libové maso. Plec dělíme na husičku, kulatou plec alias falešná svíčková, velkou plec, plátek lopatky a loupanou plec. Vzhledem k tomu, že se jedná o díl s vysokým podílem vaziva, doporučujeme k dušení, pečení a vaření.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hruď

×

Hovězí přední s kostí

Tuto část tvoří díly žebra, vysokého žebra, hrudí. Jedná se o tučnější část hovězího masa, která se využívá především k přípravě vývaru, lze i pošírovat, po vykostění nakrájet na tenké plátky a využít k přípravě specialit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Pupek, bok

×

Hovězí přední bez kosti - bok

Charakteristická pro tuto část jsou dlouhá vlákna, vhodné je proto především pečení a dušení, případně použít na vývar. Z této části hovězího lze připravit také Flank Steak. Tuto část můžeme nazývat i pupek.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Krk

×

Hovězí přední bez kosti

Mramorovaná část hovězího, která má částečně podíl silnějších svalových vláken, vaziva a šlach. Vyžaduje delší tepelnou úpravu dušením nebo vařením. Vhodné přidat do mixu mletého masa, použít na přípravu guláše apod.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot

Přední kližka

×

Hovězí kližka

Velmi šlachovitá část, kterou tvoří menší svalové celky obsahující tuhé šlachy. Vhodné pro delší tepelnou úpravu např. guláše, ragú. Lze vařit, pošírovat i dusit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Krkovice

×

Vepřová krkovice bez kosti a s kostí

Jemně mramorovaná část vepřového masa. Je vhodná ke grilování, dušení, uzení, smažení i pečení. V provedení bez kosti je vhodná i k výrobě rolád.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Lalok

×

Lalok

Část s menším množstvím svalů, klihovým vazivem a kůží. Používá se další úpravě vařením, pečením, surovina vhodná např.do zabijačkových specialit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot

Hlava

×

Vepřová hlava bez laloku

Část s menším množstvím svalů, klihovým vazivem a kůží. Používá se k další úpravě vařením, pečením, surovina vhodná např.do zabijačkových specialit.

  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Hřbetní sádlo

×

Hřbetní sádlo

Tato část slouží především ke škvaření

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Plec

×

Vepřová plec

Tento díl vepřového masa je poměrně výrazně vláknitý a šlachovitý, avšak má nízký podíl tuku. Vhodná úprava dušením - na kostky do gulášů, ragú, vaření a uzení. Tato struktura masa vyžaduje delší tepelnou úpravu.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Pečeně (kotleta)

×

Vepřová pečeně s kostí a bez kosti

Méně šťavnaté, libové maso. Křehké a mírně vláknité. Široké kulinářské využití. Vhodné ke grilování, pečení, smažení, pošírování, na rolády.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Panenská svíčková

×

Vepřová panenská svíčková

Křehké, jemně vláknité libové maso. Patří mezi delikatesy, vhodná úprava formou minutek, grilování, smažení a pošírování.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Vepřová kýta

×

Vepřová kýta

Tento díl masa se řadí mezi nejhodnotnější libová vepřová masa. Skládá se z vrchního a spodního šálu, ořechu a špičky. Je vhodnou surovinou pro výrobu šunky. Lze dusit, udit, grilovat i péct.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Vepřová kýta bez kosti

×

Vepřová kýta bez kosti

Skládá se z vrchního a spodního šálu, ořechu a špičky. Jedná se o libové, jemně vláknité maso. Vhodné na pečení, smažení, pošírování, minutky.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Svrchní a spodní šál

×

Vepřová kýta

Tento díl masa se řadí mezi nejhodnotnější libová vepřová masa, je vhodnou surovinou pro výrobu šunky. Lze dusit, udit, grilovat i péct.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Bůček

×

Vepřový bok bez kosti a s kostí

Díl vepřového masa výrazně prorostlý tukem. Vhodný zejména na grilování, pošírování, vaření, uzení, pečení. Bůček se používá k mletým úpravám a k výrobě masných produktů např. anglická slanina.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Zadní kolínko

×

Vepřové koleno zadní

Maso má výraznou chuť, vyšší obsah kolagenních látek. Lze udit, grilovat, vařit, pošírovat. Maso z kolen je vhodné i do tlačenek a rosolů. Koleno zadní je masitější.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Zadní nožka

×

Vepřové nožky

Mají vysoký podíl kolagenu, vhodné k výrobě tlačenek, aspiků, huspenin, dále k uzení a vaření.

  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Přední nožka

×

Přední nožka

Část s nízkým obsahem masa, vhodné především k zabíjačkovým specialitám.

  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

Přední kolínko

×

Vepřové koleno přední

Maso z této části má výraznou chuť a vysoký podíl šlach. Lze udit, grilovat, vařit, pošírovat. Maso z kolen je vhodné i do tlačenek a rosolů.

  • Pan
  • Gril
  • Oven
  • Pot
  • Hot
  • Burn

6 jednoduchých kroků pro:Grilování hovězího masa

×
  • Vyberte si správné maso

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.

  • Lorem ipsum dolor

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus animi atque consequatur cupiditate delectus ducimus minus rerum veritatis! At cumque dolores eum obcaecati quidem, quis recusandae! Cupiditate esse maiores modi.